En marxa, el projecte per crear una deixalleria pròpia

En marxa, el projecte per crear una deixalleria pròpia

Aquesta setmana han arribat els contenidors, els quals medeixen 6 i 12 metres de llargada, per engegar el projecte per crear una deixalleria pròpia de l’institut. L’objectiu és gestionar de forma sostenible la gran diversitat de residus que generem en els tallers de les més de 25 titulacions de formació professional (ferro, fusta, tintes, olis, cablejat…). Una acció que s’emmarca també dins del projecte d’Escola Verda del centre.

Per a fer realitat aquest nou servei, en breu l’alumnat de les diferents famílies professionals començaran les tasques per arranjar aquest espai. Aquestes col·laboracions es faran a través de projectes d’innovació i fent ús de metodologies actives com l’Aprenentatge Basat en Projectes que ja s’estan utilitzant en la gran majoria de cicles formatius.

Finalment, cal agrair la col·laboració en aquest projecte de l’empresa Transports J Gorgori. I és que en la formació professional és imprescindible treballar colze a colze amb les empreses del territori.

User Avatar
Coordinació Comunicació
Aquesta setmana han arribat els contenidors, els quals medeixen 6 i 12 metres de llargada, per engegar el projecte per crear una deixalleria pròpia de l'institut. L'objectiu és gestionar ...