EXCEL·LÈNCIA TMV: Formació al centre Tknika al País Basc

EXCEL·LÈNCIA TMV: Formació al centre Tknika al País Basc

Els dies 5,6 i 7 de juny alguns professors de l’Institut Pere Martell van assistir a la formació de “transformació tecnològica digital i metodològica” que es va realitzar al centre Tknika, al País Basc.

La fachada de un local comercial

Descripción generada automáticamente con confianza media

Aquesta formació està associada a la 1a fase de la implantació de la xarxa de centres d’excel·lència, que preveu impulsar un procés de canvi metodològic i tecnològic del centre. Per orientar aquests canvis es fan diverses activitats dinàmiques i es mostren espais adaptats a aquesta nova forma d’aprendre. 

A més, els docents van tenir l’oportunitat de visitar les instal·lacions dels Instituts CIFP Miguel Altuna, CIFP Don Bosco i CIFP Tolosaldea, on es treballa amb metodologia ETHAZI per aconseguir cicles d’alt rendiment.

Una persona parado en frente de un local comercial

Descripción generada automáticamente con confianza media
Un par de personas de pie en la calle

Descripción generada automáticamente con confianza media

L’Institut Pere Martell de Tarragona ha estat seleccionat per formar part de la xarxa de centres d’excel·lència de Formació Professional en el sector de l’automòbil. Aquesta activitat està inclosa en aquesta convocatòria d’ajuts, procedents del component 20 del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, engegada pel Ministeri d’Educació, Formació Professional i Esports servirà per impulsar la formació, la innovació, les noves metodologies i les últimes tecnologies al servei l’FP.

Finançat pel Ministerio de Educación, Formación Profesional y Deportes i per la Unió Europea Next GenerationEU:

Coordinació Comunicació
Els dies 5,6 i 7 de juny alguns professors de l’Institut Pere Martell van assistir a la formació de “transformació tecnològica digital i metodològica” que es va realitzar al ...