Jornada tècnica de Fusta i Moble

Jornada tècnica de Fusta i Moble

El Departament de Fusta i Moble celebra aquest 7 i 8 de maig les seves jornades tècniques dedicades al moble centrant-se en la digitalització del sector. Aquesta jornada hi participaran l’alumnat dels cicles formatius, empresaris, treballadors i tècnics del món de la fusta i moble.

L’objectiu és crear un espai d’intercanvi d’experiències entre l’àmbit formatiu (alumnat i professorat) i les empreses i professionals del sector, aprofitant l’avinentesa del procés de digitalització dels tallers de fusta i moble del nostre centre.

Aquest acte compta amb la col·laboració de les empreses : Tecnocim, Institut Lean Management, Hettich, Sister and Brother, Mobenia, Sindar, Rubio Monocoat i les agrupacions empresarials Cems (Col·lectiu d’empresaris del moble de la Sènia) i la Federació provincial dels Gremis de Tarragona.

En aquest esdeveniment s’han programat diverses activitats destacades:

-Una taula rodona sobre digitalització i la integració de gèneres al sector de la fusta que comptarà amb la presencia d’empresaris del sector.

-Presentació de projectes empresarials d’èxit.

-Conferències i demostracions centrades en la digitalització.

-Activitats practiques de productes d’acabat per a l’alumnat.

Aquí teniu el vídeo que es va fer de la jornada. Tot un èxit!

User Avatar
Coordinació Comunicació
El Departament de Fusta i Moble celebra aquest 7 i 8 de maig les seves jornades tècniques dedicades al moble centrant-se en la digitalització del sector. Aquesta jornada hi ...