Un centenar d’alumnes participen al projecte “Somos Futuro”

Un centenar d’alumnes participen al projecte “Somos Futuro”

Més d’un centenar d’estudiants de l’Institut Pere Martell han estat els protagonistes del projecte “Somos Futuro”, organitzat per la Cambra de Tarragona, Cámara de España i la Fundación Universidad Empresa, FUE. Aquesta iniciativa té per objectiu donar veu als més joves per tal d’analitzar i debatre sobre els grans reptes de futur, en aquesta ocasió han reflexionat sobre el futur de l’energia, en el marc de tot un seguit de taules rodones i xerrades. Cal destacar que l’Institut Pere Martell és l’únic centre d’excel·lència en qualificació, emprenedoria i innovació en economia verda.

Val a dir que el projecte “Somos Futuro” es desenvolupa a set ciutats de l’Estat i que l’elecció de Tarragona obeeix al fet que des de la Cambra s’ha participat activament en el programa “Somos FP Dual”, que pretén posar en valor els estudis de Formació Professional, i més concretament en la modalitat Dual, mitjançant el desenvolupament d’una xarxa de joves que han cursat aquests estudis i que ara actuen com a “ambaixadors” visitant instituts i entrevistant-se amb futurs estudiants.

La sessió s’ha desenvolupat al Complex Educatiu de Tarragona i la inauguració ha anat a càrrec d’Eduardo Sañudo, conseller de Formació de la Cambra de Tarragona i de Josep Maria Pallarès, director de l’Institut Pere Martell. Ha tancat la jornada Ángel Ruiz Acuña, director de Tecnologia de la Fundación Universidad Empresa. La jornada, conduïda per Óscar Martínez, presentador de televisió i ràdio, ha constat de dues taules rodones i la ponència “El futur de l’energia”, que ha pronunciat Francesc Estrada, director de desenvolupament a Veolia Serveis Catalunya.

Aquesta és una de les activitats enmmarcades en l’acord estratègic de col·laboració signat entre el nostre centre i la Cambra de Tarragona que té un doble objectiu: d’una banda treballar plegats per formar estudiants a la mida de les necessitats de les empreses, i donar així resposta a la demanda de professionals qualificats. I de l’altra, posar en valor la incorporació de l’Institut Pere Martell al projecte 3LoE. Val a dir que el Pere Martell és l’únic centre de Formació Professional de tot l’Estat que forma part del projecte 3LoE d’excel·lència. Amb una durada de quatre anys, el centre educatiu haurà de desenvolupar diferents accions, que comptaran amb el suport institucional de la Cambra de Tarragona.

User Avatar
Coordinació Comunicació
Més d'un centenar d'estudiants de l'Institut Pere Martell han estat els protagonistes del projecte "Somos Futuro", organitzat per la Cambra de Tarragona, Cámara de España i la Fundación Universidad ...