La familia d’Electricitat i electrònica construeix robots per a l’Escola Solc

La familia d’Electricitat i electrònica construeix robots per a l’Escola Solc

Aquest projecte s’emmarca dins dels projectes d’innovació i transferència del coneixement de l’Institut Pere Martell i pretenen donar solucions a petites necessitats dins l’àmbit educatiu i operatiu de l’Escola Solc utilitzant el coneixement de les diferents famílies professional del centre.

En aquesta acció es pretén millorar la capacitat d’atenció i exercitar el seguiment visual dels alumnes de l’Escola. La proposta del departament d’electricitat i electrònica ha estat construir uns robots seguidors de línia que mitjançant un recorregut marcat amb un línia gruixuda al terra el robot es capaç de seguir-la. El projecte s’ha dut a terme amb l’ajuda dels alumnes de primer curs del cicle formatiu de grau mitja d’Instal·lacions de telecomunicacions. En l’activitat els alumnes van realitzar el muntatge, posada en marxa, comprovació del funcionament dels robots i la redacció d’una proposta d’activitats que els alumnes poder realitzar amb els robots.

Moltes felicitats als alumnes del CFGM d’ITC i als professors Josep Maria Pallarés i Javier Abad pel treball realitzat, esperem que els alumnes de l’Escola Solc puguin gaudir d’aquests enginys electrònics en el seu dia a l’Escola Solc.

User Avatar
Coordinació Comunicació
Aquest projecte s’emmarca dins dels projectes d’innovació i transferència del coneixement de l’Institut Pere Martell i pretenen donar solucions a petites necessitats dins l’àmbit educatiu i operatiu de l’Escola ...