Premien el projecte de Fabricació Mecànica en el 9è Congrés FPempresa i CaixaBank Dualiza

Premien el projecte de Fabricació Mecànica en el 9è Congrés FPempresa i CaixaBank Dualiza

L’Institut Pere Martell assisteix al 9è Congrés FPempresa organitzat per FP Empresa i CaixaBank Dualiza a Santiago de Compostela amb el lema: “Treballant junts. El nou paper de l’empresa a la FP.” Una bona iniciativa per impulsar el desenvolupament, la innovació  i per reflexionar sobre el nou model de la FP i la necessitat de treballar conjuntament les empreses, les organitzacions i els centres d’FP de tot el territori nacional. 

Així mateix un dels projectes de l’Institut Pere Martell ha estat premiat com un dels millors la convocatòria Dualiza 2022: el que lideraven des del Departament de Fabricació Mecànica “Disseny i fabricació d’una Estació Formativa per l’aprenentatge d’instal.lacions de tuberia i industrial.”

Des del nostre centre volem felicitar al professorat i alumnat implicat en aquest projecte així com a l’organització de l’esdeveniment: ha estat una experiència molt enriquidora.

Coordinació Comunicació
L'Institut Pere Martell assisteix al 9è Congrés FPempresa organitzat per FP Empresa i CaixaBank Dualiza a Santiago de Compostela amb el lema: "Treballant junts. El nou paper de l'empresa ...