Projecte 3LOE

Projecte 3LOE

Aquest projecte de quatre anys, CoVe sobre Economia Verda, Digitalització i Emprenedoria, concretament en l’àmbit de l’aigua, té com a principals objectius: 

  • Establir centres d’FP d’excel·lència professional en tres nivells educatius (FP de grau mitjà, FP de grau superior i estudis universitaris) en diversos països.
  • Millorar d’una manera sostenible i substancial els estudis d’FP d’aquesta especialitat, assegurant així la demanda de joves professionals, directius i empresaris i enfortint la competitivitat de les PIMES en l’economia verda.
  • Dur a terme un estalvi energètic, l’ús d’energies renovables, així com una protecció del medi ambient i del clima per part de PIMES innovadores i qualificades.

Hi participen vint-i-un socis directes europeus i més de seixanta empreses implicades, a Catalunya l’Institut Pere Martell, l’Empresa Sorea i la DGFPIERE.

RECULL DE NOTÍCIES

Coordinació Comunicació
Aquest projecte de quatre anys, CoVe sobre Economia Verda, Digitalització i Emprenedoria, concretament en l’àmbit de l’aigua, té com a principals objectius:  Establir centres d’FP d'excel·lència professional en tres nivells educatius ...