Trobada del Projecte de l Ministeri “Innovación tecnológica y metodológica en formación de procesos de soldadura mediante realidad aumentada”

Trobada del Projecte de l Ministeri “Innovación tecnológica y metodológica en formación de procesos de soldadura mediante realidad aumentada”

Els passats 23 i 24 de juny es va realizar a Goierri eskola (Ordizia – Guipuzkoa)  una trobada dels participants del projecte del Ministeri “Innovación tecnológica y metodológica en formación de procesos de soldadura mediante realidad aumentada” que ha estat finançat gràcies a la subvenció de la Convocatoria de “Proyectos de innovación aplicada y tranferencia del conocimiento en al Formación Profesional del Sistema Educativo. (convocatòria 2019).

Aquesta trobada ens ha servit per conèixer diferents maneres de treballar, a la vegada que hem pogut visitar les instal·lacions de Goierri Eskola,  i de  la fundació Centre de Formació Ikaslan, centre cooperatiu on els alumnes de grau mig i superior de Goierri Eskola realitzen practiques addicionals que els ajuden a adaptar-se al mon profesional.

Per finalitzar la trobada es va realitzar una reunió de cloenda on es va analitzar el projecte realitzat, incidint en el valor afegit de la introducció de la realitat augmentada en la formació dels processos de soldadura, i les accions a prendre per donar continuïtat al projecte en cadascun dels centres educatius participants.

User Avatar
Coordinació Comunicació
Els passats 23 i 24 de juny es va realizar a Goierri eskola (Ordizia – Guipuzkoa)  una trobada dels participants del projecte del Ministeri “Innovación tecnológica y metodológica en ...