EXCEL·LÈNCIA TMV: Jornada de virtualització en espais mecatrònics a Madrid

EXCEL·LÈNCIA TMV: Jornada de virtualització en espais mecatrònics a Madrid

Professorat del departament de Fabricació mecànica i  d’Instal.lació i manteniment van viatjar a Leganes Madrid a una jornada definida com a “virtualització en espais mecatrònics”, celebrada el 22 d’abril a l’IES Luís Vives. Aquesta és una de les activitats de continuació i seguiment de les diferents fases del projecte primari 3 “Projectes d’innovació i investigació” que el nostre centre du a terme com a membre de la xarxa de centres d’excel·lència de Formació Professional.

Durant la trobada es van presentar casos destudi interactius en format audiovisual amb situacions reals de manteniment industrials. Els participants havien d’analitzar el cas, identificar els problemes, proposar solucions i discutir-ne els resultats, tot això recolzat per recursos audiovisuals com imatges, vídeos i gràfics. També va rebre formació sobre projectes amb l’ús ulleres de realitat augmentada.

Posteriorment es va fer entrega als centres participants d’ulleres de realitat virtual model Pico 4 i de les llicències dús dels diferents productes digitals desenvolupats per a la correcta implementació del projecte, amb lobjectiu de dotar-los duna eina col·laborativa en el manteniment industrial, així com la virtualització despais de treball per a la indústria 4.0, per poder treballar a distància en entorns virtuals i col·laboratius.

Recordem que l’Institut Pere Martell de Tarragona ha estat seleccionat per formar part de la xarxa de centres d’excel·lència de Formació Professional en el sector de l’automòbil. Aquesta activitat està inclosa en aquesta convocatòria d’ajuts, procedents del component 20 del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, engegada pel Ministeri d’Educació, Formació Professional i Esports servirà per impulsar la formació, la innovació, les noves metodologies i les últimes tecnologies al servei l’FP.

Finançat pel Ministerio de Educación, Formación Profesional y Deportes i per la Unió Europea Next GenerationEU:

User Avatar
Coordinació Comunicació
Professorat del departament de Fabricació mecànica i  d’Instal.lació i manteniment van viatjar a Leganes Madrid a una jornada definida com a "virtualització en espais mecatrònics", celebrada el 22 d'abril a ...