EXCEL·LÈNCIA TMV: Visita de l’empresa INTECH 3D, pionera a Catalunya

EXCEL·LÈNCIA TMV: Visita de l’empresa INTECH 3D, pionera a Catalunya

El 20 d’octubre, vam tenir la visita del Francesc i el Jesús de l’empresa INTECH 3D al nostre centre. L’empresa, situada a Lleida, és puntera a tota Catalunya en tecnologies d’impressió i escaneig 3D. La visita s’emmarca en el projecte de centres d’Excel·lència del sector de l’automòbil, amb l’objectiu de trobar sinergies de col·laboració conjunta per integrar continguts de noves tecnologies de fabricació en el sector de l’automoció, disseny 3D aplicat a la personalització de vehicles, noves tècniques de reparació mitjançant tecnologies de fabricació additiva i enginyeria inversa mitjançant escaneig 3D aplicat en la restauració de peces descatalogades i restauració de vehicles antics.

L’Institut Pere Martell de Tarragona ha estat seleccionat per formar part de la xarxa de centres d’excel·lència de Formació Professional en el sector de l’automòbil. Aquesta activitat està inclosa en aquesta convocatòria d’ajuts, procedents del component 20 del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, engegada pel Ministeri d’Educació, Formació Professional i Esports servirà per impulsar la formació, la innovació, les noves metodologies i les últimes tecnologies al servei l’FP.

Finançat pel Ministerio de Educación, Formación Profesional y Deportes i per la Unió Europea Next GenerationEU:

Coordinació Comunicació
El 20 d’octubre, vam tenir la visita del Francesc i el Jesús de l’empresa INTECH 3D al nostre centre. L’empresa, situada a Lleida, és puntera a tota Catalunya en ...