EXCEL·LÈNCIA TMV: Èxit del curs Smart repair a Carrosseria

EXCEL·LÈNCIA TMV: Èxit del curs Smart repair a Carrosseria

CATALÀ: Finalitzem el curs de Smart repair a Carrosseria després de 4 dies intensos de formació, on s’ha vist des de reparació d’interiors de vehicles, a processos de reparació estàndard o processos d’última tecnologia com a productes d’assecat per UV.

A la darrera jornada, vam fer una taula rodona sobre Actualitat als tallers de Carrosseria duta a terme per membres de la junta directiva d’ASTAVE (gremi de talllers de venda i reparació de vehicles) i una conferència sobre l’ús de Metodologies actives en un mòdul del CFGM de Carrosseria portada a terme des de la coordinació d’ACTIVA FP del centre.


Al tancament del curs, molt bones sensacions per part dels 20 docents assistents des de diversos llocs d’Espanya i amb ganes de col·laborar en un futur en els diferents projectes d’innovació que puguin anar sortint. Moltíssimes gràcies a tot l’equip que ha treballat en l’organització de l’esdeveniment, també als formadors externs ( HBC Systems , Roberlo i  ASTAVE) així com a tots els companys de l’Institut Pere Martell que en aquest inici de curs s’han hagut d’adaptar per deixar espais o materials per poder albergar aquesta gran experiència.

ESPAÑOL: Finalizamos el curso de Smart repair en Carrocería después de 4 días intensos de formación, donde se ha visto desde reparación de interiores de vehículos, a procesos de reparación estandard o procesos de última tecnologia como productos de secado por UV. 

En la última jornada, hicimos una mesa redonda sobre Actualidad en los talleres de Carrocería llevada a cabo por miembros de la junta directiva de ASTAVE (gremio de tallleres de venta y reparación de vehículos) y una conferencia sobre el uso de Metodologias activas en un módulo del CFGM de Carrocería llevada a cabo desde la coordinación de ACTIVA FP del centro.

En el cierre del curso, muy buenas sensaciones por parte de los 20 docentes asistentes desde variados sitios de España y con ganas de colaborar en un futuro en los diferentes proyectos de innovación que puedan ir saliendo. Muchisimas gracias a todo el equipo que ha trabajado en la organización del evento, también a los formadores externos ( HBC Systems , Roberlo y  ASTAVE) así como a todos los compañeros deL Institut Pere Martell que en este inicio de curso han tenido que adaptarse para dejar espacios o materiales para poder albergar esta gran experiencia.

_________________________________________________________________

L’Institut Pere Martell de Tarragona ha estat seleccionat per formar part de la xarxa de centres d’excel·lència de Formació Professional en el sector de l’automòbil. Aquesta activitat està inclosa en aquesta convocatòria d’ajuts, procedents del component 20 del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, engegada pel Ministeri d’Educació, Formació Professional i Esports servirà per impulsar la formació, la innovació, les noves metodologies i les últimes tecnologies al servei l’FP.

Finançat pel Ministerio de Educación, Formación Profesional y Deportes i per la Unió Europea Next GenerationEU:

Coordinació Comunicació
CATALÀ: Finalitzem el curs de Smart repair a Carrosseria després de 4 dies intensos de formació, on s'ha vist des de reparació d'interiors de vehicles, a processos de reparació ...